Aktiviteter og tilbud til barn og ungdom på nett

På grunn av koronasmitten har vi forsøkt å samle gode tilbud og tips til barn og ungdom som man kan gjøre hjemmefra. NB! Oversikten oppdateres fortløpende.

Barn:

Bekkefaret bydelshus: 
Kjører quiz hver ukedag for barn og unge. Bli med du og! Trykk her for å komme til bydelshuset sin Facebook-side.

Nordnorsk vitensenter: 
De legger daglig ut små, enkle eksperiment på Facebook som unger og voksne kan gjøre sammen hjemme. Trykk her for å komme til deres Facebookside. 

Salaby barnehage fra Gyldendal: 
Har åpent gratis så lenge barnehagene er stengt. Kjempeflott tilbud der barna kan lese bøker, høre musikk og andre kjekke ting. Trykk her for å komme til deres nettside. 

NRK Super:
Lærerik og morsom hjemmeskole. "Vikartimen" går direkte hver skoledag klokken 09:00. Trykk her for å komme til NRK Super TV.
Se her for mer innhold om skole: https://www.nrk.no/skole/ 

Lesestund: 

  • Sølvberget kommer til å strømme lesestunder via Facebook. Den første ble sendt 17. mars. Følg med på Facebook-siden deres for å få informasjon om neste lesestund. 
  • Litteraturhuset hadde første lesestund den 17. mars. Følg med på deres Facebook-side for få med dere neste.


Barneyoga og dans

Stavanger kulturskole: 
Barnedans livestream. Klikk her for å komme til Facebook-siden deres.


Show, konsert, konkurranser, aktiviteter og friluft:

Barnas kulturverksted: Har flere direktesendinger på Facebooksiden deres for både små og større barn. Tilbudene kan dere finne på denne siden.

Barnas.com: bøker, spill, aktivitetsark m.m. Trykk her for å komme inn på linken.

Orienteringsløp-/ tur rundt Vannassen: Trykk her for å komme inn på linken.

Pippis kunstskole: Trykk her for å komme til Facebook-siden.


Ungdom:

Gratis bøker: Strawberry Publishing tilbyr gratis bøker til ungdom fra forfattere som Thomas Enger, Katrine Engberg og Tom Egeland. Så, hvis du har en eller flere ungdommer i hus (eller bare trenger litt ekstra lesestoff selv) så kan du nå laste ned disse tre bøkene gratis på tanum.no, adlibris.no og ebok.no: http://bit.ly/lastnedgratis

Minecraft Server: For alle som er interessert i Minecraft og som vil spille med andre  har Ryfylke kodeklubb satt opp en egen Server.  Trykk her for å komme til nettsidene.

2020 © Hillevåg frivilligsentral