Vinterlys 2019

Lysprosjektet Vinterlys setter farge på Hillevåg og viser hvordan lys kan få oss til å se omgivelsene på en ny måte. I fjor fikk vi med oss alt fra Skretting-siloene til bolighus, bilforhandlere og barn og unge. I år skal det bli enda mer spektakulært!

Aldersgruppe: For alle

Vinterlys foregår langs strekningen fra Hillevåg Hagesenter, langs Kvalebergveien og Bergsagelveien, bortover til Kvaleberg skole og ned mot BilXtra.

Området mellom bussveien og Gandsfjorden er et av de viktigste byutviklingsområdene i Stavanger, og Vinterlys vil vise noen av kvalitetene Hillevåg har å by på. Lysfestivalen spiller på lag med både innbyggere, frivillige organisasjoner og lokalt næringsliv. Målet med Vinterlys er blant annet å få opp engasjementet rundt bydelen og vise hvordan vi kan bruke offentlige rom på nye måter. 

I tillegg til "lysløypa" blir det i år vinteraktiviteter på Kvalebergbanen i regi av speiderne, og salg av mat og drikke. I Sjøhagen kan du prøve deg på rulleski-slalom, og kl. 19-21 gjøres grusbanen om til vinterdisco. 

Lørdag 19. januar kl. 17 blir det åpningsseremoni på parkerings-plassen bak Bikubå, etterfulgt av aktiviteter for hele familien utover ettermiddagen. Lysdekorasjonene henger fram til 28. februar 2019. 

Sjekk ut arrangementet på Facebook!

https://www.facebook.com/events/2212138789043401/2020 © Hillevåg frivilligsentral